Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Související produkty
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem
(3 ks)
608 Kč
Detailní popis produktu
Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery. Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi.Doplňkové parametry
Kategorie: | Obchod a ekonomie |
---|---|
Autor: | Dana Tesone |
Nakladatel: | Wolters Kluwer ČR, a.s. |
Vazba: | Brožovaná |
Rozměr: | 23,5 x 15,6 x 2,3 cm |
Počet stran: | 400 |
Rok vydání: | 2011 |
ISBN: | 978-80-7357-655-4 |
EAN: | 9788073576554 |
Jazyk: | čeština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.