Detailní popis produktu
Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte se, jak správně zacházet s lahodným rybím či račím masem. Nahlédněte přes rameno profesionálním rybářům. Ukážeme vám, co je v rybí kuchyni opravdu podstatné. Vaření vás bude bavit a pochutnáte si na zdravém jídle.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Vogt Jacqueline, Swoboda Ingo, |
Nakladatel: | Jan Vašut s.r.o. |
Vazba: | Knihy - vázané |
Rozměr: | 22 x 19,1 x 1,7 cm |
Počet stran: | 144 |
Rok vydání: | 2017 |
ISBN: | 978-80-7236-995-9 |
EAN: | 9788072369959 |
Jazyk: | čeština |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nevyplňujte toto pole:
Podobné produkty

Právě přidané
Související produkty

Pryč s kyselostí - Jak udržet kyselé a zásadité látky v těle v rovnováze - Tajemství dlouh
Načítám autora...
Skladem
(0 ks)
130 Kč
+ další

Právě přidané