Detailní popis produktu
Motto: Zvířata žerou, člověk jí, avšak jen duchaplný člověk umí jíst. (ANTHLEME BRILLANT-SAVARIN, FYZIOLOGIE CHUTI) Z lexikonu kuchařského názvosloví: Gratinování (zapékání) pokrmů je technologický postup dokončování tepelně připravených pokrmů krátkým zapečením v dobře rozehřáté troubě nebi salamandru. U gratinování je jde vždy o získání povrchové krusty (kůrky), což je pro tento druh pokrmů charakteristické.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Miloslav Nosovský |
Nakladatel: | Agentura VPK |
Vazba: | Brožovaná |
Rozměr: | 20,5 x 14,6 x 0,9 cm |
Ilustrátor: | Luboš Bárta |
Počet stran: | 90 |
Rok vydání: | 2003 |
ISBN: | 80-7334-008-9 |
EAN: | 9788073340087 |
Jazyk: | čeština |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nevyplňujte toto pole:
Podobné produkty

Akce
–26 %

Akce
–25 %
MODERNÍ SVĚT V ZRCADLE LITERATURY A FILOSOFIE
Načítám autora...
Skladem
(0 ks)
177 Kč
237 Kč
+ další

Akce
–25 %

Akce
–25 %
Související produkty

Akce
–25 %

Akce
–26 %

Akce
–25 %

Akce
–25 %

Akce
–25 %

Akce
–25 %