Detailní popis produktu
Recepty a úpravy masa ze zvěřiny pro slavnostní příležitosti, včetně rady jak připravit, nakládat a kořenit maso ze srstnaté, pernaté a divoké zvěře.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Dr. Oetker |
EAN: | 9788071767138 |
Jazyk: | čeština |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nevyplňujte toto pole:
Podobné produkty

Akce
–26 %
Manželské recepty a trocha povídání se Štěpánkou Haničincovou a Janem Přeučilem
Skladem
(1 ks)
30 Kč
41 Kč
+ další

Akce
–25 %
Související produkty

Akce
–26 %