.png?67228ea1)
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
.png?67228f58)
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Detailní popis produktu
Tuto kuchařku doporučuje Asociace hotelů a restaurací České republiky. Kniha Znovuobjevené recepty je zaměřená na hovězí, telecí a vepřové maso. Především na ty části, které jsou tak trochu opomíjené, ale z kterých si připravíte neuvěřitelné lahůdky. Dozvíte se, jak máte uvařit například hovězí oháňku s perníkovou omáčkou, hovězí líčka s bramborovou kaší, skvělý guláš z hovězí kližky, telecí brzlík, který je desetiletí gurmánskou specialitou exkluzivních restaurací, tafelspitz se zeleninou nebo výbornou domácí sekanou.Recepty, které zde najdete přinášejí nové pohledy na mnohdy již „zapomenutá jídla“, která se dříve často objevovala na jídelních lístcích, a která dnes kreativní kuchaři znovu v celém světě vracejí do svých restaurací jako kulinářské skvosty. Autorka spolupracovala s předními českými šéfkuchaři - Jiřím Králem, Radkem Šubrtem, Jaroslavem Sapíkem a Ladislavem Doušou.Doplňkové parametry
Kategorie: | Detektivky |
---|---|
Autor: | Filipová Eva |
Nakladatel: | Exempla, s. r. o. |
Vazba: | Knihy - vázané |
Rozměr: | 26,5 x 23,7 x 2 cm |
Počet stran: | 197 |
Rok vydání: | 2009 |
ISBN: | 978-80-904436-0-0 |
EAN: | 9788090443600 |
Jazyk: | čeština |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nevyplňujte toto pole:
Podobné produkty