Obsluha v ceně - Čtyřhvězdičková tajemství zvídavé servírky

Neohodnoceno
17 Kč

Zvolte variantu

Detailní informace

Balení tentýž den
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Stav: Nová - lehce poškozená, zažloutlá ořízka
Skladem (3 ks)
17 Kč

Detailní popis produktu

Vtipné, ironické a zasvěceně napsané zákulisní vzpomínky první ženy s hodností chef de rang v jedné z nejvěhlasnějších restaurací v New Yorku. Něco mezi pikantními Důvěrnostmi z kuchyně Anthonyho Bourdaina a neméně dráždivým Sexem ve městě. Zatímco Phoebe Damroschová promýšlela svoji profesní budoucnost, pracovala jako servírka v několika newyorských restauracích. Posléze se stala úsekovou vrchní v jednom z kulinářských rájů mistra šéfkuchaře Thomase Kellera, v restauraci Per Se ověnčené čtyřmi hvězdami v prestižním hodnocení New York Times. Popisuje nejen strasti a slasti, které přináší práce v této špičkové restauraci, ale také svou posedlost jídlem i jistým sommelierem a postřehy z nanejvýš soutěživé a zběsilé říše vybraného stravování.

Doplňkové parametry

Kategorie: Životopisy, biografie
Autor: Damroschová Phoebe
Nakladatel: Nakladatelství SLOVART s. r. o.
Vazba: Vázaná
Rozměr: 21,5 x 13,5 x 2,4 cm
Počet stran: 232
Rok vydání: 2010
ISBN: 978-80-7391-325-0
EAN: 9788073913250
Jazyk: čeština

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: