Zapečené a gratinované dobroty

Neohodnoceno
25 Kč

Zvolte variantu

Detailní informace

Balení tentýž den
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem (1 ks)
25 Kč

Detailní popis produktu

Motto: Zvířata žerou, člověk jí, avšak jen duchaplný člověk umí jíst. (ANTHLEME BRILLANT-SAVARIN, FYZIOLOGIE CHUTI) Z lexikonu kuchařského názvosloví: Gratinování (zapékání) pokrmů je technologický postup dokončování tepelně připravených pokrmů krátkým zapečením v dobře rozehřáté troubě nebi salamandru. U gratinování je jde vždy o získání povrchové krusty (kůrky), což je pro tento druh pokrmů charakteristické.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Miloslav Nosovský
Nakladatel: Agentura VPK
Vazba: Brožovaná
Rozměr: 20,5 x 14,6 x 0,9 cm
Ilustrátor: Luboš Bárta
Počet stran: 90
Rok vydání: 2003
ISBN: 80-7334-008-9
EAN: 9788073340087
Jazyk: čeština

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: