Zapečené a gratinované dobroty
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Související produkty
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem
(1 ks)
25 Kč
Detailní popis produktu
Motto: Zvířata žerou, člověk jí, avšak jen duchaplný člověk umí jíst. (ANTHLEME BRILLANT-SAVARIN, FYZIOLOGIE CHUTI) Z lexikonu kuchařského názvosloví: Gratinování (zapékání) pokrmů je technologický postup dokončování tepelně připravených pokrmů krátkým zapečením v dobře rozehřáté troubě nebi salamandru. U gratinování je jde vždy o získání povrchové krusty (kůrky), což je pro tento druh pokrmů charakteristické.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Miloslav Nosovský |
Nakladatel: | Agentura VPK |
Vazba: | Brožovaná |
Rozměr: | 20,5 x 14,6 x 0,9 cm |
Ilustrátor: | Luboš Bárta |
Počet stran: | 90 |
Rok vydání: | 2003 |
ISBN: | 80-7334-008-9 |
EAN: | 9788073340087 |
Jazyk: | čeština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.