Nové receptúry studených pokrmov a lahôdkových výrobkov

Neohodnoceno
248 Kč

Zvolte variantu

Detailní informace

Balení tentýž den
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem (1 ks)
248 Kč

Detailní popis produktu

Kniha obsahuje receptúry na tradičné spracovanie surovín, ale aj receptúry s využitím nových dostupných surovín a technológií.

Doplňkové parametry

Kategorie: Učebnice, encyklopedie
Autor: Konrád Kendík
Nakladatel: Nová práca, spol. s r.o.
Vazba: Vázaná
Rozměr: 29.5 x 21.0 x 2.9 cm
Počet stran: 526
Rok vydání: 2006
ISBN: 978-80-88929-03-1
EAN: 9788088929031
Jazyk: slovenština

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: