Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Související produkty
Stav: nová
Skladem
(1 ks)
389 Kč
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem
(1 ks)
341 Kč
Detailní popis produktu
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.Doplňkové parametry
Kategorie: | Učebnice, encyklopedie |
---|---|
Autor: | Konrád Kendík |
Nakladatel: | Nová práca, spol. s r.o. |
Vazba: | Vázaná |
Rozměr: | 29,5 x 21,5 x 4,5 cm |
Počet stran: | 750 |
Rok vydání: | 2004 |
ISBN: | 80-88929-60-1 |
EAN: | 9788088929604 |
Jazyk: | slovenština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.