Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravování

Právě přidané
Neohodnoceno
od 341 Kč

Zvolte variantu

Detailní informace

Balení tentýž den
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Stav: nová
Skladem (1 ks)
389 Kč
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem (1 ks)
341 Kč

Detailní popis produktu

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Učebnice, encyklopedie
Autor: Konrád Kendík
Nakladatel: Nová práca, spol. s r.o.
Vazba: Vázaná
Rozměr: 29,5 x 21,5 x 4,5 cm
Počet stran: 750
Rok vydání: 2004
ISBN: 80-88929-60-1
EAN: 9788088929604
Jazyk: slovenština

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: