Detailní popis produktu
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.Doplňkové parametry
Kategorie: | Učebnice, encyklopedie |
---|---|
Autor: | Hana Sedláčková; Miloš Sládek |
Nakladatel: | JUDr. František Talián - FORTUNA |
Vazba: | Brožovaná |
Rozměr: | 29.3 x 20.8 x 0.6 cm |
Počet stran: | 96 |
Rok vydání: | 2004 |
ISBN: | 80-7168-737-5 |
EAN: | 9788071687375 |
Jazyk: | čeština |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Podobné produkty

Akce
–25 %

Akce
–25 %

Akce
–25 %

Akce
–25 %
Přežít!: techniky výcviku přežití elitních jednotek armád nejvyspělejších zemí světa
Skladem
(1 ks)
285 Kč
380 Kč
+ další
Související produkty

Akce
–25 %
Vzlety a pády - Pohled do historie Československých aerolinií v letech 1923–1993
Skladem
(1 ks)
468 Kč
624 Kč
+ další

Akce
–25 %