Receptury teplých pokrmů + CD ROM
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Související produkty
Stav: Použité zboží - běžné opotřebení
Skladem
(1 ks)
475 Kč
Detailní popis produktu
V roce 2004 jsme se stali člemem Evropské unie. Do tohoto společenství přinášíme, tak jako řada jiných zemí, své národní tradice, zvyklosti a kulturu. Mezi ně neodmyslitelně patří i národní kuchyně. Česká kuchyně má bohatou tradici a nabízí celou škálu pokrmů, které si oblíbili gurmáni z celého světa. V této knize naleznete receptury i technické postupy, které odpovídají současným požadavkům racionální výživy, legislativním a hygienickým předpisům. Kniha je doplněna o CD-ROM, na kterém naleznete řadu podstatných a užitečných informací.Doplňkové parametry
Kategorie: | Věda a technika |
---|---|
Autor: | |
Nakladatel: | Radek Runštuk - R PLUS |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Rozměr: | 28,6 x 20,1 x 5,0 cm |
Počet stran: | 584 |
Rok vydání: | 2004 |
ISBN: | 80-902492-5-6 |
EAN: | 9788090249257 |
Jazyk: | čeština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.