Receptury teplých pokrmů + CD ROM

Neohodnoceno
475 Kč

Zvolte variantu

Detailní informace

Balení tentýž den
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Stav: Použité zboží - běžné opotřebení
Skladem (1 ks)
475 Kč

Detailní popis produktu

V roce 2004 jsme se stali člemem Evropské unie. Do tohoto společenství přinášíme, tak jako řada jiných zemí, své národní tradice, zvyklosti a kulturu. Mezi ně neodmyslitelně patří i národní kuchyně. Česká kuchyně má bohatou tradici a nabízí celou škálu pokrmů, které si oblíbili gurmáni z celého světa. V této knize naleznete receptury i technické postupy, které odpovídají současným požadavkům racionální výživy, legislativním a hygienickým předpisům. Kniha je doplněna o CD-ROM, na kterém naleznete řadu podstatných a užitečných informací.

Doplňkové parametry

Kategorie: Věda a technika
Autor:
Nakladatel: Radek Runštuk - R PLUS
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Rozměr: 28,6 x 20,1 x 5,0 cm
Počet stran: 584
Rok vydání: 2004
ISBN: 80-902492-5-6
EAN: 9788090249257
Jazyk: čeština

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: