Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Detailní popis produktu
České a slovenské odborné nakladatelství ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu ČR připravilo v edici Moderní obchod II. vydání velmi úspěšného titulu s názvem Příručka správné hygienické praxe při prodeji potravin v maloobchodě. Příručka je uceleným přehledem a výkladem požadavků evropské i české legislativy, přístupů k hygieně v obchodě v souvislosti s novými evropskými předpisy shrnutými do tzv. "hygienického balíčku". Příručka seznamuje podnikatele, provozovatele a vedoucí pracovníky maloobchodních prodejen s nebezpečími i riziky vyplývajícími z charakteristických vlastností potravin, dále s obecnými hygienickými požadavky kladenými na potravinářské prodejny, i zajištěním bezpečnosti a vhodnosti prodávaných potravin pro lidskou spotřebu. I když je Příručka správné hygienické praxe zpracovaná živnostenským společenstvem především pokynem pro zabezpečení postupů obchodních subjektů, je k ní při prováděných kontrolách přihlíženo i dozorovými orgány.Doplňkové parametry
Kategorie: | Učebnice, encyklopedie |
---|---|
Autor: | Kolektiv autorů |
Nakladatel: | České a slovenské odborné nakladatelství |
Vazba: | Brožovaná |
Rozměr: | 29,7 x 21,0 x 0,7 cm |
Počet stran: | 90 |
Rok vydání: | 2011 |
ISBN: | 978-80-86835-07-5 |
EAN: | 9788086835075 |
Jazyk: | čeština |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nevyplňujte toto pole:
Podobné produkty