.png?67228ea1)
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
.png?67228f58)
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Detailní popis produktu
V lexikonových částech této rozsáhlé publikace najdete všechny základní informace o koření a bylinkách používaných v kuchyni, od anýzu a anděliky přes majoránku, petržel a řeřichu až po Wasabi a zlatobýl, stejně jako pestrý výběr omáček ze zeleniny, masa i ovoce v těch nejrozmanitějších obměnách. Praktickými otázkami týkajícími se způsobu zpracování a tepelné úpravy včetně rad k nákupu, uskladnění a přípravě se zabývají kapitoly s názvem Rady pro kuchaře, Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Bohatý obrazový materiál, zajímavé odborné informace a poutavé reportáže a celá řada návodů probudí v každém kuchaři chuť na lahodnou a náročnou kuchyni, v níž prokáže své mistrovství.Doplňkové parametry
Kategorie: | Detektivky |
---|---|
Autor: | Christian Teubner |
EAN: | 9783833823275 |
Jazyk: | čeština |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nevyplňujte toto pole:
Podobné produkty

Omnibus: Ztracené stříbro, Bronzové stíny, Měděná Venuše - Pevná (2012)
Skladem
(1 ks)
79 Kč
+ další