Doprava od GLS zdarma při nákupu nad 499 Kč
Zákaznická podpora:+420 775 414 271apokryf@apokryf.cz

Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní

Neohodnoceno

Zvolte variantu

Detailní informace

Stav: nová
Skladem (1 ks) EAN: 9788088929604
389 Kč
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem (1 ks) EAN: 9788088929604
341 Kč
od 341 Kč

Detailní popis produktu

Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Konrád Kendík
Nakladatel: Nová práca
Vazba: Vázaná
Rozměr: 30,3 x 21,5 cm
Počet stran: 715
Rok vydání: 2004
ISBN: 9788088929604
EAN: 9788088929604
Jazyk: slovenština
Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty