Nákypy gratinované a suflé
.png?67228ea1)
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
.png?67228f58)
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Související produkty
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem
(2 ks)
18 Kč
Detailní popis produktu
Ať již se jedná o každodenní pokrmy či slavnostní tabule pro velkou společnost, nezná kulinářská různorodost jídel připravovaných v troubě hranic. Škála receptů na nákypy, gratinované pokrmy a suflé sahá od chutných svačin přes bohaté přílohy nebo hlavní chody až po nejrůznější dezerty a zákusky.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Erika Kohler |
Nakladatel: | Tormont |
Vazba: | Vázaná |
Rozměr: | 21.7 x 35.1 cm |
Počet stran: | 144 |
Rok vydání: | 2002 |
ISBN: | 39-343-2500-9 |
EAN: | 9783934325005 |
Jazyk: | čeština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.