Detailní popis produktu
Ať již se jedná o každodenní pokrmy či slavnostní tabule pro velkou společnost, nezná kulinářská různorodost jídel připravovaných v troubě hranic. Škála receptů na nákypy, gratinované pokrmy a suflé sahá od chutných svačin přes bohaté přílohy nebo hlavní chody až po nejrůznější dezerty a zákusky.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Erika Kohler |
Nakladatel: | Tormont |
Vazba: | Vázaná |
Rozměr: | 21.7 x 35.1 cm |
Počet stran: | 144 |
Rok vydání: | 2002 |
ISBN: | 39-343-2500-9 |
EAN: | 9783934325005 |
Jazyk: | čeština |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nevyplňujte toto pole:
Podobné produkty
Související produkty

Akce
–25 %
Rostlinná antibiotika si vyrobíme sami - Léčení a prevence kořením a bylinkami
Skladem
(1 ks)
156 Kč
208 Kč
+ další

Akce
–26 %