Lexikon sýrů
.png?67228ea1)
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
.png?67228f58)
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Související produkty
Stav: Použité zboží - běžné opotřebení
Skladem
(1 ks)
151 Kč
Detailní popis produktu
Nejlepší druhy sýrů od A do Z. Sýry z Německa, Rakouska, Švýcarska, Nizozemí, Francie, Itálie, Španělska, Portugalska, Řecka, Dánska, Norska, Švédska a Velké Británie. Všechno o původu, výrobě, složení a chuti. Zajímavosti o historii sýru. Četné recepty na slaná i sladká jídla.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Anne Iburg |
Nakladatel: | REBO PRODUCTIONS CZ, s.r.o. |
Vazba: | Polstrovaná LUX |
Rozměr: | 22,4 x 16,4 x 2,6 cm |
Počet stran: | 280 |
Rok vydání: | 2004 |
ISBN: | 80-7234-379-3 |
EAN: | 9788072343799 |
Jazyk: | čeština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.