Detailní popis produktu
Recepty na předkrmy, polévky a malá občerstvení, mezinárodní hlavní jídla, moučníky a zimní nápoje ze všech koutů světa, doporučená pro zimní období v kuchyni. Kniha uvádí i kalendář hlavních svátků, zimu zahajuje dnem ll. listopadu na sv. Martina a končí Popeleční středou. V závěru knihy je uveden přehled většiny potravin s popisem a abecední seznam předpisů podle kapitol.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | kolektiv autorů |
EAN: | 9788024201634 |
Jazyk: | čeština |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nevyplňujte toto pole:
Podobné produkty

Akce
–25 %

Akce
–25 %

Akce
–25 %

Akce
–25 %

Akce
–25 %
Související produkty

Akce
–25 %

Akce
–27 %

Akce
–25 %
Pryč s kyselostí - Jak udržet kyselé a zásadité látky v těle v rovnováze - Tajemství dlouh
Načítám autora...
Skladem
(0 ks)
99 Kč
132 Kč
+ další

Akce
–25 %