Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni - Prevence a terapie pomocí domácích prostře
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Související produkty
Stav: Použité zboží, jako nová
Skladem
(1 ks)
638 Kč
Detailní popis produktu
Celý život jsme obklopeni mikroorganismy. Mají k nám ambivalentní vztah, některé nám pomáhají, ale jiné naopak škodí. Tato kniha se věnuje dvěma skupinám, které se v negativním účinku projevují nejvíc. Jsou to bakterie a viry. Většina z nás občas nebo denně vaří. Kniha Přírodní antibiotika a antivirotika v kuchyni přibližuje rostliny a prostředky v jejich každodenním využití tak, aby se staly součástí vaší výživy, vašeho životního stylu. Najdete v ní prospěšné druhy koření a hub, různé druhy medu, léčivé octy a oleje, ale také speciálně složené kvašené potraviny, které si můžete velice jednoduše připravit sami. Ve světě rostlin existuje termín fytoncidy. Jedná se o obranné látky, kterými se rostliny brání růstu nežádoucích mikroorganismů. Cílem této knihy je posílit vaši imunitu, abyste se stali tím, čím jsou rostliny - fytoncidní bytostí, kterou nemoci nedostanou. Psali jsme ji podle vlastních zkušeností a znalostí. Pokud se nám jejím prostřednictvím podaří zvýšit vaši obranyschopnost, posílit imunitní systém vašeho těla, je to především vaše zásluha.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Jonáš Josef, Kuchař Jiří, |
Nakladatel: | EMINENT - Ing. Jiří Kuchař |
Vazba: | Vázaná |
Rozměr: | 21,2 x 15,1 x 1,8 cm |
Počet stran: | 224 |
Rok vydání: | 2020 |
ISBN: | 978-80-7281-552-4 |
EAN: | 9788072815524 |
Jazyk: | čeština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.