Detailní popis produktu
Průvodce všemi způsoby konzervace potravin a světové speciality. Ovoce, zelenina, masa, ryby, sýry – více než 150 vynikajících receptů na sladké marmelády, ohnivé hořčice, peprné nakládané směsi, uzené ryby, ochucené oleje a octy, ovocné džemy a sirupy. Popis sušení masa, přípravy šunky, klobás a salámů. Konzervování v alkoholu, kandování a krystalizování. Potřebné pomůcky a konzervační přísady. To vše doprovázené exkluzivními fotografiemi.Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Oded Schwartz |
Nakladatel: | EUROMEDIA GROUP a.s. |
Vazba: | |
Rozměr: | 0,0 x 0,0 x 0,0 cm |
Počet stran: | 0 |
Rok vydání: | 0 |
ISBN: | 80-7202-214-8 |
EAN: | 9788072022144 |
Jazyk: | čeština |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Nevyplňujte toto pole:
Podobné produkty
Související produkty

Akce
–26 %