Nové receptúry a technológia pokrmov
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Související produkty
Stav: nová
Skladem
(2 ks)
699 Kč
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem
(5 ks)
599 Kč
Stav: Nová - lehce poškozená, natržené desky v ohybu hřbetu cca 2 cm
Skladem
(1 ks)
529 Kč
Detailní popis produktu
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.Doplňkové parametry
Kategorie: | Knihy ve slovenštině |
---|---|
Autor: | Konrád Kendík |
Nakladatel: | Nová práca, spol. s r.o. |
Vazba: | Vázaná |
Rozměr: | 30.6 x 22.0 x 5.7 cm |
Počet stran: | 1270 |
Rok vydání: | 2010 |
ISBN: | 978-80-89350-20-9 |
EAN: | 9788089350209 |
Jazyk: | slovenština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.