Nové receptúry a technológia pokrmov

Právě přidané
Neohodnoceno
od 529 Kč

Zvolte variantu

Detailní informace

Balení tentýž den
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Stav: nová
Skladem (2 ks)
699 Kč
Stav: Nová - lehce poškozená
Skladem (5 ks)
599 Kč
Stav: Nová - lehce poškozená, natržené desky v ohybu hřbetu cca 2 cm
Skladem (1 ks)
529 Kč

Detailní popis produktu

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200 receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy připravovat. Při voľbe hmotnostnej skupiny třeba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Doplňkové parametry

Kategorie: Knihy ve slovenštině
Autor: Konrád Kendík
Nakladatel: Nová práca, spol. s r.o.
Vazba: Vázaná
Rozměr: 30.6 x 22.0 x 5.7 cm
Počet stran: 1270
Rok vydání: 2010
ISBN: 978-80-89350-20-9
EAN: 9788089350209
Jazyk: slovenština

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: