Brno 100 - Gastromapa Lukáše Hejlíka
.png?67228ea1)
Odesíláme tentýž den
Zboží objednané do 10 hodin balíme a předáváme dopravcům ještě v den objednání
.png?67228f58)
Doprava zdarma
Doprava zdarma u vybraných dopravců při objednávce nad 500 Kč
Související produkty
Stav: Použité zboží - běžné opotřebení
Skladem
(1 ks)
450 Kč
Detailní popis produktu
Fakt Brno? No jasně! Po bestsellerech 365 a 555 přichází Lukáš Hejlík s novou ediční řadou průvodců, které vám tentokrát dají ochutnat to nejlepší z konkrétních měst či regionů. Jako první vybral pořádně našlápnuté Brno, kde je teď opravdu pozoruhodná koncentrace skvělých kaváren, barů, bister, restaurací a pivnic. Lukáš dal dohromady žánrově rozmanitou stovku svých nejoblíbenějších podniků a přidal i další tipy na kulturu, architekturu, ubytování nebo prostě místa, která rozhodně stojí za výlet. Sám k tomu říká: "V Brně si převážná většina podniků na nic nehraje, scéna je přátelská, dokáže až komunitně spolupracovat, a možná i proto určuje ty nežhavější gastronomické trendy. Jestli dříve foodies museli jezdit hlavně do Londýna, Berlína nebo Budapešti, v českém kontextu dnes míří rozhodně do Brna." Tenhle průvodce vám poradí kudy a kam, ale pozor, projíst, propít a prožít Brno si žádá alespoň týden! Naplánuje vám ovšem klidně jenom víkend, nebo naopak i dva roky prázdnin. Takže fakt Brno 100? No na 100 %!Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Hejlík Lukáš |
Nakladatel: | Došel karamel s.r.o. |
Vazba: | Knihy - paperback |
Rozměr: | 0 x 0 x 0 cm |
Počet stran: | 224 |
Rok vydání: | 2022 |
ISBN: | 978-80-906434-8-2 |
EAN: | 9788090643482 |
Jazyk: | čeština |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.