Nová
Umění fermentace I. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domác
Katz Sandor Ellix
424,00 Kč
Poslední kus skladem
Popis
Nejobsáhlejší knihu o fermentaci, co kdy vyšla, psanou opět autorovým neodolatelným způsobem.
Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout!
Autor |
Katz Sandor Ellix |
Nakladatel |
GRADA Publishing, a. s. |
Vazba |
Brožovaná |
Rozměr |
15,9 x 24 x 2,7 cm |
Počet stran |
360 |
Rok vydání |
2021 |
ISBN |
978-80-271-0316-4 |
EAN |
9788027103164 |
Stav |
Nová |
Jazyk |
čeština |