Antikvariát
-30% zbývá

Technologie přípravy pokrmů 3

Hana Sedláčková; Miloš Sládek

55,00 Kč

79,00 Kč

Poslední kus skladem

Popis

Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.

Autor Hana Sedláčková; Miloš Sládek
Nakladatel JUDr. František Talián - FORTUNA
Vazba Brožovaná
Rozměr 29.3 x 20.8 x 0.6 cm
Počet stran 96
Rok vydání 2004
ISBN 80-7168-737-5
EAN 9788071687375
Stav Nová - lehce poškozená
Jazyk čeština