Antikvariát
-30% zbývá
Technologie přípravy pokrmů 3
Hana Sedláčková; Miloš Sládek
Poslední kus skladem
Popis
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Autor |
Hana Sedláčková; Miloš Sládek |
Nakladatel |
JUDr. František Talián - FORTUNA |
Vazba |
Brožovaná |
Rozměr |
29.3 x 20.8 x 0.6 cm |
Počet stran |
96 |
Rok vydání |
2004 |
ISBN |
80-7168-737-5 |
EAN |
9788071687375 |
Stav |
Nová - lehce poškozená |
Jazyk |
čeština |